Адресс:
м. Львів,
пл. Мицкевича 6/7
|
Початок події: 2019-04-04 Кінець події: 2019-04-04
|
|
|
|
|
Як смакуватиме одне і те саме вино, якщо його подамо до по-різному приготованої риби? Присмак чого відчуємо, коли каперси зап’ємо Sauvignon Blanc?
Яке вино підкреслює смак десертів і чому рожеве вважається універсальним? Наші смакові рецептори здатні на неймовірні реакції!
4 квітня у ф’южн-ресторані Split Club Lviv відбудеться гастровечір, який познайомить із еногастрономією – наукою про поєднання вина та їжі.
Шеф-кухар ф’южн-ресторану Роман Щурко запропонує чотири страви, дві з яких поділяються на абсолютно різні смаки. Сомельє Сергій Верескун підбере вино, що розкриє кожну зі страв та її варіації, підкреслить значимість відтінків напою і виокремить головне в еногастрономічному союзі. Ви здивуєтеся, наскільки одне вино, яке ви знаєте і любите, може унікально смакувати з різними стравами!
Запрошуємо вас розширити можливості ваших рецепторів, відчути всю унікальність поєднаних смаків, а також зрозуміти сенс кожного тандему «wine&food».
Коли?
4 квітня
О котрій?
19:00
Де?
Ф'южн-ресторан Split CLub Lviv
Що будемо їсти?
1. «Шевр» з каперсами
2. Сьомга
• сьомга прісна
• сьомга з гімалайською сіллю
• сьомга з пряним соусом
3. Стейк Нью-Йорк
• злегка обсмажений прісний
• злегка обсмажений з гімалайською сіллю
• злегка обсмажений з пікантною та підкопченою сіллю
4. Шоколадний «Брауні» з перцем чилі
Що будемо пити?
Підібрані вина нашим сомельє
Скільки всього на особу?
Страви: 350 гр.
Вино: 350 гр
Яка вартість?
850 грн.
Як взяти участь?
Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)
Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242 22 00
Приймають участь
Сергій Верескун
Роман Щурко
Ціна
Платно
|
Заклад
|
|
На даний момент немає відео
Немає коментарів